Prosjekter

Vi i Klick leverer alle våre prosjekter med stolthet. Dette er fordi vi har erfart at fornøyde kunder vender tilbake. Når vi går inn i et nytt prosjekt starter vi alltid med å kartlegge kundens behov, for å deretter innfri behovet. Under ser du et utvalg av noen prosjekter vi er stolte over å ha levert.Fadnes Trafikkskole

Fadnes Trafikkskole tilbyr opplæring i nesten alle førerkortklasser, samt YSK (grunn- og etterutdanning). Vi er opptatt av at alle elever skal føle seg trygge og ivaretatt. Opplæringen er tilrettelagt for elevenes kunnskap og mestringsevne, samtidig som all opplæring ivaretar trafikksikkerhet og lovpålagt opplæring for å få førerkort.
Åsane Bowling & Eventsenter

Åsane Bowling & Eventsenter ligger på Ulset i Åsane. Vi er bergens største bowlinghall med 10 bowlingbaner, biljard og shuffleboard. Legg bursdagsbesøket, afterwork eller en tur med vennegjengen til Åsane Bowling & Eventsenter. Vi har egen bar med kalde drikker og servering av mat.
Glesvær Rorbu

Glesvær Rorbu har 8 rorbuer med høy standard for utlei. 4 av rorbuene har 2 sovereom og er egnet for 4 personer, mens de 4 andre har 3 soverom og kan huse inntil 6 personer. Vi tilbyr også utleie av båt, med og uten motor. Området har gratis Wifi for alle våre gjester.
Multitech Quality & Service

Multitech Quality & Service har over 20 års erfaring med sveisearbeid både on- og offshore. Selskapets visjon er å være best i sitt marked ved å levere kvalitet og service.
Øygarden Catering

Øygarden Catering tilbyr catering og selskapsmat til alle anledninger. De har et bredt utvalg av snitter, selskapsmat, overtidsmat og lunsj.
Lurer du på noe?

La oss ta en uforpliktende prat.